Termeni si conditii de livrare

 

www.sculesiaccesorii.ro apartine SC ELIS DAM TRADE SRL avand ca date de identificare la Registrul Comertului J51/685/2019, si CUI RO 41478720, capital social 300 lei, cu sediul social in Calarasi, Str. Crisana nr1 Bl D21 sc 2b, tel. 0721766006.

Definitii
Termenii si conditiile generale se vor aplica tuturor vanzarilor de bunuri si servicii de catre si prin partenerii SC ELIS DAM TRADE SRL prin intermediul magazinului virtual www.sculesiaccesorii.ro catre Cumparator si pot fi modificate numai cu acordul expres scris al ambelor parti.

Astfel, urmatorii termeni vor insemna:

Cumparator – persoana, firma, compania sau alta entitate juridica ce emite o Comanda;
Vanzator – societatea comerciala SC ELIS DAM TRADE SRL avand ca date de identificare la Registrul Comertului J51/685/2019, şi CUI RO 41478720, capital social 300 lei;
Bunuri si Servicii – orice produs sau serviciu care urmeaza a fi furnizat de catre Vanzator Cumparatorului;
Comanda – document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Vanzator si Cumparator prin care Vanzatorul este de acord sa livreze Bunurile si Serviciile si Cumparatorul este de acord sa primeasca aceste Bunuri si Servicii si sa faca plata acestora;
Contract – o Comanda ferma data de Cumparator si confirmata de catre Vanzator;
Specificatii produs – toate specificatiile si/sau descrierile Bunurilor si Serviciilor asa cum sunt precizate in Comanda.

Documente
Prin lansarea unei comenzi electronice pe www.sculesiaccesorii.ro, Cumparatorul isi da consimtamantul ca este de acord cu forma de comunicare prin care Vanzatorul isi deruleaza operatiunile.
Se considera ca o comanda are valoare de contract daca Vanzatorul confirma comanda printr-un e-mail transmis Cumparatorului sau telefonic.

Daca Vanzatorul confirma comanda, acest lucru va implica o acceptare completa a termenilor Comenzii. Acceptare comenzii de catre Vanzator se considera finalizata atunci cand exista o confirmare verbala (telefonica) sau electronica (e-mail) din partea Vanzatorului catre Cumparator, fara a necesita o confirmare de primire din partea acestuia. Vanzatorul nu considera in nici un moment o comanda neconfirmata ca avand valoarea unui Contract.

Prezentul Contract intra in vigoare la confirmarea Comenzii de catre Vanzator. Confirmarea se face telefonic sau electronic (e-mail). Preturile produselor din comanda sunt valabile 5 zile lucratoare de la data inregistrarii comenzii. Termenii si conditiile generale de vanzare vor sta la baza Contractului astfel incheiat, in completarea acestora fiind Certificatul de Garantie emis de catre Vanzator sau un furnizor al acestuia.

Obligatiile vanzatorului
Ca Vanzator ne obligam sa utilizam toate cunostintele profesionale si tehnice dobandite sau intermediate de furnizori pentru a livra produse si servicii care indeplinesc cerintele, nevoile si specificatiile Cumparatorului.
Informatiile prezentate pe site-ul www.sculesiaccesorii.ro au caracter informativ si pot fi modificate de catre Vanzator, fara o anuntare prealabila. Pentru a sistematiza continutul informatiilor si din motive ce tin de coerenta structurii si a lizibilitatii site-ului, informatiile tehnice legate de produse pot fi incomplete, dar facem tot posibilul pentru a va pune la dispozitie cele mai relevante date, urmand ca detaliile sa fie oferite in momentul in care va exprimati interesul pentru un anumit produs sau serviciu prezentat de noi.
Comunicarea cu Vanzatorul- se poate face prin interactiunea cu acesta, postarea opiniilor vizavi de produse sau comunicarea prin adresele mentionate la sectiunea „Contact”. Vor fi excluse din site sau ignorate comentarii ce nu contin un limbaj adecvat sau lezeaza drepturile si demnitatea celorlalti utilizatori. Ne rezervam dreptul de a gestiona informatiile primite fara o justificare sau notificare prealabila.
Ne rezervam dreptul de a cere utilizatorilor introducerea manuala a codurilor de validare de tip captcha, in vedere protejarii informatiei din cadrul site-ului.

Cesionarea si subcontractarea
SC ELIS DAM TRADE SRL poate cesiona si/sau subcontracta o terta parte pentru servicii ce tin de onorarea comenzii, cu informarea Cumparatorului, nefiind necesar acordul acestuia. Vanzatorul va fi intotdeauna responsabil fata de Cumparator pentru obligatiile contractuale asumate.

Dreptul de proprietate intelectuala si industriala (DPI)
Marca ELIS DAM TRADE si semnele sale grafice sunt marca inregistrata si nu pot fi copiate sau reproduse fara acordul scris al SC ELIS DAM TRADE SRL. De asemenea, Cumparatorul se obliga sa nu divulge niciuna dintre informatiile primite de la Vanzator, transmise de acesta cu mentiunea “confidential”.

Dreptul de proprietate intelectuala si industriala (DPI)
Marca ELIS DAM TRADE si semnele sale grafice sunt marca inregistrata si nu pot fi copiate sau reproduse fara acordul scris al SC ELIS DAM TRADE SRL. De asemenea, Cumparatorul se obliga sa nu divulge niciuna dintre informatiile primite de la Vanzator, transmise de acesta cu mentiunea “confidential”.

Confidentialitate – promovare
Toate informatiile furnizate de catre Cumparator Vanzatorului vor ramane in proprietatea Vanzatorului. Ele pot fi utilizate numai pentru executarea contractului si pot fi facute cunoscute numai cu consimtamantul scris al Vanzatorului si dupa obtinerea unui angajament de confidentiailitate din partea celui care le primeste. Nicio declaratie publica, promovare, comunicat de presa sau orice alt mod de dezvaluire catre terte parti nu va fi facuta de Cumparator cu privire la comanda fara consimtamantul prealabil scris al Vanzatorului. Mesajele, informarile si mesajele publicitare ale www.sculesiaccesorii.ro sunt transmise prin intermediul partenerilor specializati si agreati de SC ELIS DAM TRADE SRL. Astfel sunt asigurate confidentialitatea si securitatea informatiilor.

Facturare – plati
Preturile produselor si serviciilor afisate in cadrul site-ului includ TVA conform legilor aflate in vigoare. Pretul, modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate in Comanda. Vanzatorul va emite catre Cumparator o factura pentru Bunurile si Serviciile livrate, obligatia Cumparatorului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform cu legislatia in vigoare. Pretul prezentat pe factura va fi acelasi cu cel prezentat pe site la momentul efectuarii operatiunii, pret la care se adauga TVA si costurile de livrare, daca este cazul.

Termene si penalitati
In cazul in care nu pot fi respectate termenele de livrare a Comenzii, Vanzatorul este obligat sa anunte Cumparatorului intarzierea, inainte de atingerea termenului maxim prevazut livrarii. In cazul in care Cumparatorul intarzie din vina sa plata marfurilor in termenul prevazut in factura emisa de Vanzator, este obligat la plata unei penalitati de 1% pe zi din suma datorata.

Riscuri si responsabilitati
Livrare:
Vanzatorul se obliga sa expedieze Bunurile si Serviciile in sistem de curierat door-to-door catre Cumparator.

Transport – Ambalare:
In afara de cazul in care este agreat de Vanzator si Cumparator diferit, Vanzatorul nu este responsabil de riscurile asociate cu Bunurile si Serviciile in momentul predarii acestora catre societatea de curierat intern cu care Vanzatorul colaboreaza sau catre reprezentantul Cumparatorului. Obligatia Vanzatorului este de a asigura ambalarea corespunzatoare a Bunurilor si Serviciilor si de a asigura transmiterea documentelor insotitoare.

Integritatea produselor
In cazul in care Cumparatorul descopera ca Produsele livrate sau Serviciile furnizate nu sunt conforme specificatiilor tehnice, atunci Vanzatorul va aduce la conformitate Produsele si Serviciile. De asemenea, pentru produsele vandute si livrate de SC ELIS DAM TRADE SRL cumparatorul beneficiaza de returul produselor in 14 zile, conform legislatiei in vigoare.

Garantia produselor
Toate produsele comercializate de catre site-ul www.sculesiaccesorii.ro beneficiaza de conditii de garantie conforme legislatiei in vigoare si politicilor comerciale ale producatorilor. Produsele sunt noi, in ambalajele originale si provin din surse autorizate de fiecare producator in parte. In cazul produselor vandute si livrate de www.sculesiaccesorii.ro, certificatele de garantie fie sunt emise direct de producator, fie sunt emise de catre SC ELIS DAM TRADE SRL. In cazul certificatelor de garantie emise de producatori, produsul reclamat defect in perioada de garantie trebuie prezentat direct la cel mai apropiat centru de service mentionat in certificat. Acest centru autorizat de producator va prelua intreaga responsabilitate a rezolvarii garantiei.

Transferul proprietatii
Proprietatea asupra Bunurilor comercializate de Vanzator va fi transferata catre Cumparator la momentul efectuarii platii din partea Cumparatorului in locatia indicata in comanda (intelegand prin livrare – semnarea de primire a documentului de transport furnizat de curier sau semnarea de primire pe factura fiscala in cazul livrarilor efectuate de personalul Vanzatorului). Pentru bunurile livrate prin curier, acesta nu este autorizat de catre Vanzator sa permita Cumparatorului deschiderea coletelor inainte de semnarea de primire, ci doar dupa momentul semnarii de primire livrare si achitarea eventualei contravalori a acesteia.

Raspundere
Vanzatorul nu poate fi responsabil pentru daune de orice fel pe care Cumparatorul sau oricare terta parte o poate suferi ca rezultat al indeplinirii de catre Vanzator a oricarei din obligatiile sale conform Comenzii si pentru daune care rezulta din utilizarea Bunurilor si Serviciilor dupa livrare si in special pentru pierderea produselor. Vanzatorul va fi raspunzator in cazul in care sub-contractantii si/sau partenerii sai de orice fel implicati in executarea Comenzii nu indeplinesc oricare din obligatiile contractuale.

Forta majora
Atat Vanzatorul, cat si Cumparatorul nu pot fi facuti raspunzatori pentru nerespectarea contractului daca neindeplinirea acestuia este datorata unui eveniment de forta majora. Consideram un eveniment de forta majora acel eveniment imprevizibil, in afara controlului partilor si care nu poate fi evitat.

Legea aplicabila – jurisdictia
Prezentul contract este supus legilor din Romania. Eventualele litigii aparute intre parti se vor rezolva pe cale amiabila sau, in cazul in care aceasta nu va fi posibila, litigiile vor fi solutionate de instantele judecatoresti romane competente.

Disclaimer
SC ELIS DAM TRADE SRL nu isi asuma raspunderea ca informatiile si imaginile prezentate pe site sunt corecte si complete, ele fiind preluate si redate conform specificatiilor producatorilor bunurilor comercializate. Nu putem garanta ca serviciile oferite prin acest site sunt accesibile, neintrerupte si fara erori. Ne rezervam dreptul de a modifica preturile, ofertele, stocul, specificatiile si imaginile din site fara o notificare prealabila. Fiind de acord cu aceste Termene si Conditii, clientul isi asuma in totalitate aceste riscuri.

Stocurile prezentate pe site-ul www.sculesiaccesorii.ro, reprezinta stocurile pentru intreaga companie. Va rugam sa ne contactati telefonic la 0721 766 006 sau pe email la elisdamtradesrl@gmail.com pentru a afla daca produsele dorite se afla in stoc in showroom-ul din orasul Calarasi. Cereti livrare prin curier pentru a primi produsul in orice localitate din Romania.

Dreptul de retur
Dreptul de Retur de 14 zile este valabil atat pentru persoanele fizice cat si pentru persoanele juridice ce au achizitionat produse de la www.sculesiaccesorii.ro (SC ELIS DAM TRADE SRL).
Pentru a returna un produs trebuie sa completati formularul de retur sau sa sunati la numarul de telefon dedicat pus la dispozitia dumneavostra pe site, in termen de maxim 14 zile calendaristice de la data primirii produsului. Ca urmare a acestei solicitari veti primi toate detaliile necesare returnarii, plus un numar de retur. Formularele a caror data de completare excede termenul maxim prevazut nu vor putea fi luate in considerare. Returul produselor se face prin curier, la sediul Vanzatorului. Costurile directe pentru returul produsului cad exclusiv in sarcina cumparatorului. Produsele returnate trebuie sa fie insotite de certificatul de garantie in original şi copie a facturii de achizitie.
De asemenea va rugam sa specificati in clar, pe colet, (nu pe ambalajul produsului) numarul de retur, adresa Cumparatorului si adresa de destinatie.
In cazurile in care produsele returnate prezinta ambalaje deteriorate sau incomplete, urme de uzura, zgarieturi, lovituri, socuri electrice, accesorii lipsa, certificate de garantie lipsa, ne rezervam dreptul de a decide acceptarea returului sau de a opri o suma din valoarea produsului, suma ce va fi comunicata dupa evaluarea prejudiciilor aduse si de comun acord cu dumneavoastra.
Ne pastram dreptul de a refuza returul daca produsul in cauza nu poate fi adus la calitatea si starea pe care o avea in momentul acceptarii de catre dvs a conditiilor de contractare.
Produsele al caror retur, in urma analizei, nu este acceptat, sau pentru care Cumparatorul nu a notificat intentia de retur catre Vanzator prin formularul enuntat mai sus sau telefonic, produsul va fi reexpediat catre Cumparator, pe cheltuiala acestuia.
In functie de optiunea dvs, banii proveniti din stornarea produselor returnate se pot folosi pentru achitarea altui produs sau se pot returna in termen de maxim 14 zile de la primirea produsului de catre www.sculesiaccesorii.ro, in contul Cumparatorului indicat la completarea formularului.
Adresa de retur este B-dul Republicii, Nr. 19, Calarasi, jud. Calarasi. Returul se poate face de luni pana vineri intre orele 8.00-18.00.

Conditii de livrare

Livrarea se va face in maxim 5 zile lucratoare de la confirmarea comenzii, aceasta fiind expediata prin firma de curierat agreata de S.C. ELIS DAM TRADE S.R.L. sau disponibila in lockerele Sameday (optiune aleasa de client) in maxim 3 zile lucratoare.

Modalitati de plata
Valoarea minima a comenzii online este 1 Leu.
Valoarea minima a comenzii online pentru transport gratuit este de 1.000 Lei(TVA inclus).

Plata cu numerar se face in lei, integral, la livrare sau la ridicarea produselor de la sediul ELIS DAM TRADE. Valoarea produselor este cea din momentul confirmarii telefonice a comenzii. In cazul livrarii produselor de catre curieri, plata se va face catre comisionarul care efectueaza livrarea.

Ordin de plata
Plata prin Ordin de plata se face doar in baza facturii proforme emise de ELIS DAM TRADE SRL, in urma confirmarii telefonice a comenzii cu un consultant de vanzari. Livrarea marfii se face dupa confirmarea platii, in contul de mai jos, a proformei emise.
In cazul persoanelor juridice, pentru a intra in posesia coletului, reprezentantul sau delegatul acesteia trebuie sa prezinte stampila firmei sau o imputernicire semnata.

Plata cu cardul
1. Informatii personale

Sunteti de acord ca furnizarea serviciilor sau produselor va incepe imediat dupa indeplinirea tuturor formalitatilor de inregistrare cerute.
Informatiile furnizate trebuie sa fie corecte. Optand pentru inregistrare, va obligati sa ne furnizati corect numele, adresa si alte informatii utile. Pentru corectarea sau actualizarea acestor informatii, accesati link-ul www.sculesiaccesorii.ro/profil
Prin accesarea contului si utilizarea parolei personale sunteti responsabil pentru toate actiunile care decurg din folosirea acestora. Societatea ELIS DAM TRADE SRL nu poate fi facuta responsabila pentru erorile survenite in urma neglijentei utilizatorului privind securitatea si confidentialitatea contului si parolei sale.
2. Securitatea datelor personale

Datele dumneavoastra personale vor putea fi utilizate de catre S.C. ELIS DAM TRADE S.R.L. pentru confirmarea comenzilor, informarea prin e-mail, posta sau alte mijloace de comunicare despre actiunile ulterioare, realizarea de rapoarte statistice etc.
Datele dumneavoastra personale vor putea fi transmise autoritatilor in drept cu scopul verificarii tranzactiilor comerciale sau altor autoritati in drept pentru efectuarea oricaror verificari justificate in baza legii.
Datele furnizate de catre clienti sunt strict confidentiale. S.C. ELIS DAM TRADE S.R.L. se angajeaza in fata clientilor sai sa nu furnizeze aceste date unor terte persoane sau companii si sa le utilizeze strict pentru uzul relatiei de afaceri dintre client si S.C. ELIS DAM TRADE S.R.L..
Acest site foloseste masuri de securitate impotriva pierderii, alterarii sau folosirii gresite a informatiilor care se afla in controlul nostru.
S.C. ELIS DAM TRADE S.R.L. se obliga sa respecte drepturile dumneavoastra conferite de Legea 677/2001, iar la cererea dumneavoastra trimisa la adresa elisdamtradesrl@gmail.com, se obliga: sa rectifice, actualizeze, blocheze, stearga sau transforme in date anonime, in mod gratuit, datele a caror prelucrare nu este conforma dispozitiilor Legii nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date; sa inceteze prelucrarea datelor dumneavoastra personale.
S.C. ELIS DAM TRADE S.R.L. certifica faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 privind protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, a Legii nr. 365/2002 privind comertul electronic, precum a Ordonantei nr. 130/2000 privind protectia consumatorilor la incheierea si executarea contractelor la distanta cu modificarile ulterioare. Printre aceste drepturi se numara (enumerarea neavand un caracter limitativ):
dreptul de a cere S.C. ELIS DAM TRADE S.R.L. sa va confirme daca prelucreaza sau nu datele dumneavoastra personale, in mod gratuit pentru o solicitare pe an;
dreptul de a cere S.C. ELIS DAM TRADE S.R.L. sa rectifice, actualizeze, blocheze sau sterge, in mod gratuit, acele date furnizate a caror prelucrare nu este conforma dispozitiilor Legii nr. 677/2001;
dreptul de a cere S.C. ELIS DAM TRADE S.R.L. sa inceteze, in mod gratuit, prelucrarea datelor sale personale;
In cazul platilor online, plata serviciilor de pe acest website este efectuata prin intermediul solutiilor de plata online oferite de NETOPIA Payments SRL.
In vederea eliminarii riscului ca datele dumneavoastra sa intre in posesia si sa fie folosite abuziv de terte persoane:
S.C. ELIS DAM TRADE S.R.L. si NETOPIA Payments SRL garanteaza securitatea sistemelor informatice.
Informatiile privind datele cardului bancar (numar de card, data expirarii etc.) nu sunt transferate sau stocate, la nici un moment de timp, pe serverele S.C. ELIS DAM TRADE S.R.L. sau pe serverele NETOPIA Payments SRL.
In cazul sistemului 3D Secure pentru plata cu carduri Visa sau MasterCard, datele legate de cardul dumneavoastra, sunt introduse direct in sistemele Visa sau MasterCard, iar in cazul in care cardul dumneavoastra a fost emis de catre o banca certificata in sistemul 3D Secure, autorizarea tranzactiei se face doar dupa autentificarea dumneavoastra in acest sistem – introducerea unui cod/parola secreta stiuta numai de dumneavoastra, similar codului PIN la tranzactiile de la ATM.
ORICE INCERCARE DE A ACCESA DATELE PERSONALE ALE ALTUI UTILIZATOR SAU DE A MODIFICA CONTINUTUL SITE-ULUI www.sculesiaccesorii.ro SAU DE A AFECTA PERFORMANTELE SERVERULUI PE CARE RULEAZA SITE-UL www.sculesiaccesorii.ro, VA FI CONSIDERATA O TENTATIVA DE FRAUDARE A SITE-ULUI www.sculesiaccesorii.ro SI VA PUNE IN MISCARE CERCETAREA PENALA IMPOTRIVA ACELUIA SAU ACELORA CARE A(U) INCERCAT ACEST FAPT.
3. Copyright

Intregul continut al site-ului www.sculesiaccesorii.ro – imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, scripturi, programe si alte date – este proprietatea S.C. ELIS DAM TRADE S.R.L. si a furnizorilor sai si este aparat de legea pentru protectia drepturilor de autor si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala. Folosirea fara acordul S.C. ELIS DAM TRADE S.R.L. a oricaror elemente enumerate mai sus se pedepseste conform legilor in vigoare.
4. Accesul la site

www.sculesiaccesorii.ro garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal, pe acest site si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei S.C. ELIS DAM TRADE S.R.L. fara acordul scris prealabil al acesteia.
5. Plata serviciilor

Plata serviciilor conform acestor Termeni si Conditii se poate efectua online, cu cardul.
Plata se poate realiza prin card de credit/debit.
Daca plata se face online, cu cardul de credit/debit este necesar sa completati un formular cu datele despre acesta. Daca tranzactia prin card a fost reusita, urmatorul ecran va ofera informatiile relevante pentru comanda.
S.C. ELIS DAM TRADE S.R.L. accepta urmatoarele carduri de credit/debit: Visa, Visa Electron, Mastercard/Eurocard, Maestro, inclusiv cardurile virtuale Visa sau MasterCard. Folosind ca metoda de plata card-ul bancar de credit/debit comanda dumneavoastra va fi procesata imediat.

6. S.C. ELIS DAM TRADE S.R.L., în calitate de operator autorizat, prelucrează datele cu caracter personal furnizate prin completarea formularului de înscriere precum și cele comunicate organizatorului cu ocazia ridicării premiilor, prelucrarea făcându-se exclusiv în scopuri de reclamă și de publicitate și fiind înscrisă în registrul de evidență a prelucrărilor de date cu caracter personal la numărul 29329.

7. Conform legii 677/2001 și în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 al Parlamentului European şi al Consiliului, privind protecţia persoanelor fizice în ceea ce priveşte prelucrarea datelor cu caracter personal şi privind libera circulaţie a acestor date, participanții au dreptul de acces gratuit la datele personale, printr-o cerere scrisă, datată și semnată, adresată S.C. ELIS DAM TRADE S.R.L. la adresa de mail eslidamtradesrl@gmail.ro sau la adresa sediului social menționat în preambulul regulamentului. Participanții au de asemenea dreptul de intervenție asupra datelor putând, după caz, solicită rectificarea, actualizarea, blocarea sau ștergerea datelor a căror prelucrare nu este conformă legii 677/2001 sau a Regulamentului (UE) 2016/679 al Parlamentului European şi al Consiliului, privind protecţia persoanelor fizice în ceea ce priveşte prelucrarea datelor cu caracter personal şi privind libera circulaţie a acestor date, în special a datelor incomplete sau inexacte. În condițiile de mai sus participanții pot, totodată, solicită transformarea în date anonime a datelor a căror prelucrare nu este conformă legii, având dreptul de a se opune în orice moment, din motive întemeiate și legitime legate de situația particulară, ca datele care îi vizează să facă obiectul unei prelucrări, cu excepția cazurilor în care există dispoziții legale contrare. De asemenea, participanții au dreptul de a se opune în orice moment, în mod gratuit și fără nici o justificare, ca datele care îi vizează să fie prelucrate în scop de marketing direct sau să fie dezvăluite unor terți într-un asemenea scop.